Remy van Kesteren

Remy speelt op de Bakkenist reunie nummers van zijn album Tomorrow eyes.
remy-tomorrow-eyes
“Tomorrow Eyes slaat een brug tussen de muzikale wereld waar ik vandaan kom (de klassieke muziek) en de wereld die ik wil verkennen (pop, minimal, improvisatie). Voor het eerst sta ik zelf als artiest centraal in plaats van de componist. De tracks overschrijden de grenzen tussen genres, en vormen zo een nieuwe muzikale wereld. Mijn muzikale wereld. Met eigen composities, die ik deels samen met Martin Fondse schreef en verrassende samenwerkingen met Michael Prins (vocals), Leticia Moreno (viool), Ties Mellema (sax), Joost Kroon (drums) en Eric Vloeimans (trompet). Het spannendste en mooiste wat ik ooit heb gemaakt.”

Remy van Kesteren won in 2016 de Nederlandse Muziekprijs en maakte in dat zelfde jaar een metamorfose door van puur klassiek harpist die speelde op podia als Carnegie Hall, Night of the Proms en Koninklijk Concertgebouw tot rockster op de harp in Paradiso en op popfestivals.

Remy van Kesteren was verleden jaar ook kandidaat in Wie is de mol? en speelde bij het ochtendgloren op een mini-harp.

Remy-harp-cropped